Post

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


 saya blogger wilayah persekutuan


Sila ceritakan latar belakang anda .. 

lahir kat Pusrawi kL, tapi la ni menetap kat Sungai buluh. graduan lepasan ohio state university yang suka mengembara dan terjah ke seantero dunia yang punya misteri~~

boleh tengok contoh kat SINI, SINI, SINI dan SINI)



Profesion anda sekarang ?

la ni syarikat Talisman Energy  dah ikat saya~ bos bagi jawatan kuli je. merangkap sebagai  Jurutera Reabiliti dan NDT.nak tau apa bendanya? sila tanya~ dan ada lagi! bila ada kursus-kursus tertentu TWI, memang saya yang bertugas sebagai tenaga pengajar separuh masa akan turun mengajar orang-orang dewasa.
dan..

pelajar :    Universiti Kuala Lumpur, Malaysia France Institute
                   Advanced Materials Research 
                   (kursus jangka pendek, status: DEFER)  
@_@"

Blog favourite anda .. kenapa ? 

Ben Ashaari : santai
alexa yussida : pengembaraan
nurul badiah : photoshoot
awangku : renungan
kak anastasyea : perkongsian fakta
Frenzy : motto : gempak
ustazlove: soal jawab agama


Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ? 

maaf ya~ tiada dalam senarai hitam. bukan seorang blogger prejudis kepada mana-mana blogger. blog berat, saya boleh tunggu. kalau tulisan tak namapak, boleh zoom. malas tak malas je kan~


Impian anda terhadap blog anda ..

penulisan yang mampu menarik perhatian pembaca dan pengunjung dengan isi yang bermanfaat. Blog bertukar rupa dari blog ke weblog, seterusnya ke web/forum.

p/s: berminat nak turut serta? klik pada tajuk entri ini

34 comments

Post a Comment