Post

Renovate Idea

 السلام عليكم
 peace be upon you


Karat, reput, out dated..
Istilah yang sesuai untuk blog bersawang..
Kesan dari penyakit yang dihidapi oleh tuan punya blog.
 
Tuan punya blog ni ada penyakit terbaru. Penyakit sibuk. Terjangkit dari burung twitter. blogwalking pun boleh kira dalam 1 minggu.. Tapi takdelah sampai nak buat blog ni jadi nazak. Tapi ok lah kan. sekurang-kurangnya sempat bernazar yang elok-elok. huhu..


kena cari ubat nak ubati penyakit buat blog dan tuan punya blog. Kena beli cash  dengan #Doa  dan #BanyakMembaca. Insya'Allah ada idea ;)


Tengok..kan dah cakap. Jangkitan selsema burung twitter !
tapi.. 

tak guna juga kalau ada idea, tapi malas update blog. Semua idea p kat twitter..



=.="


Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud :


" Bahawa Allah telah menurunkan penyakit dan ubat dan dijadikan kepada setiap penyakit ada ubatnya, berubatlah tetapi jangan berubat dengan benda-benda yang haram. "

(Hadith Riwayat Abu Daud)


p/s: Masa untuk repair template sambil menambahbaik isi blog. boleh cuba2 tengok kat sidebar kiri. under construction ^__^


.

3 comments

Post a Comment