Post

Cawan QasehSuci

 السلام عليكم
 peace be upon you


Er..
terlebih dulu, pakcik nak minta maaf kat DYA pasal lambat post.
erk... dah tamat dah givceaway ni.

6__9"

Untuk give away qaseh suci punya~

memandangkan dya nak tahu, ok~
pakcik nak cerita banyak sebenarnya. Tapi memandangkan pakcik pun tengah buat layout akuarium, jadi, buat ala kadar je.. Boleh ke ni? huhu

*********


Antara kenangan yang pakcik ingat sampai sekarang.. ingatan terawal pakcik .. Masa makan. Abang pakcik suapkan makanan. masa tu umur 1 tahun lebih. serius !! memang pakcik ingat  ;) 

apa yang speselnya?

Asalnya mak ayah pakcik buka cerita pasal adik beradik pakcik masa kecik. dan masa turn pakcik cerita, pakcik ungkit cerita yang abg pakcik ketuk kepala pakcik dengan cawan masa makan.




Dan mak ayah pakcik terkejut. pasal pakcik ingat. walhal tak pernah pun cerita pasal ni kat sesiapa. Dan akhirnya gambar lama tu dicari. hehe. ada..
gambar pakcik sedang disuapkan nasi guna sudu oleh abg pakcik (beza setahun je dengan pakcik)


mak pakcik cerita, sejurus lepas gambar tu diambil, abang pakcik ambik cawan dan ketuk kepala pakcik. huhu..


nampak kat atas entri ni? Gambar cawan~ haa..cawan tu lah yang abg pakcik gunakan untuk ketuk kepala pakcik. ada kat rumah family~


umur cawan ni kan, lebih tua dari pakcik (lahir tahun 85). Wujud sebelum lahirnya pakcik di dunia ni


^^,


 " dulu, barang made in china, kualiti memang umph ! tak macam sekarang "

kata mak pakcik. huhu..


nak tengok gambar pakcik sedang disuapkan tu? takyah la..separuh bogel.


6___9




tak bolehhhhh~  ;p


.

3 comments

Post a Comment