Post

Rahsia Utama Ahli Bina Badan

 السلام عليكم
 peace be upon you




Ok2,  Entri ni tak berniat nak menyinggung hati pada sesiapa yang ada kaitan dengan sukan bina badan ya~

Pakcik cuma rasa pelik je dengan ahli2 sukan bina badan yang tahap 'gila ketaq'..

Pada yang baca, ada jawapan sebab-sebab lain? ni apa yang pakcik nampak je masa tengok cerita 'small soldier' jap tadi. hehe~


Idea belum datang lagi.merepek dulu..


p/s : er..patutnya entri ini di-publish pukul 12.30...tertido  =_=

13 comments

Post a Comment