Post

Merintih Kepada Dia ??

 السلام عليكم
 peace be upon you


Rintihan makcik dla :




Dia tu anak orang kaya. Makcik ni cuma anak tokey tapai je.
nak dapat ferrari pun susah.

Dia tu orang yang dikenali. Makcik ni cuma orang kampung yang punya rumah banglo 3 tingkat je. masuk TV? berangan je la..

Dia tu ada kawan artis. siap boleh keluar makan dengan artis. Makcik ni cuma anak tunggal je kat rumah. kawan dengan kucing. rumah jiran, tada budak kecik.

Apa yang makcik dla dapat dengan merintih sebegitu?

a. dapat harta peninggalan mak bapak dia.
b. dapat ramai kawan lepas ramai tahu keluarga dia berduit.
c. dapat point, red mark di Dunia-Nya.
d. dapat red mark, dapat kawan, dapat harta. wallahu'alam.
e. dapat cokelat daim jualan murah kat langkawi.
f.  dapat semua. kecuali cokelat daim.


Apa jawapan kamu??


siapa dia  yang makcik dla maksudkan??






p/s : versi asal : pakcik usok

p/s : 
entri ni tiada kaitan dengan sesiapa. kebetulan nama gelaran hampir sama. saja promo. hehe~

[ button komen ada dibawah ni, bahagian kiri. kecik sikit.. kesilapan teknikal ]
.

3 comments

Post a Comment