Post

Double Personality Dalam Perhubungan?

 السلام عليكم
 peace be upon you
image credit respective owner

1st, perihal cinta ni memang kawe out. so, elok rujuk si Dr. Qaseh Cinta. pasal beliau ada pengalaman bab2 ni.

straight to the point :

Hangpa yang dah memiliki cinta pasangan masing-masing, sebelum kawen, tolong pastikan yang pasangan hangpa, Negatif personaliti. ala-ala hipokrit. kiranya perilaku dia berlawanan dari yang hangpa tau.
tapi tak tau ler pulak kalau korang punya pasangan tu panas baran depan2, disebaliknya, dia seorang yang tutur katanya dijaga rapi
=_=
tak kisah la hangpa nak spy hidup dia luar dalam dsb,pastikan seratus peratus. moga hidup hangpa bila dah berkeluarga kelak, takde kucar kacir..kesian laa kan..last-last minit baru dapat tau personaliti sebenar dia. tak ke haru.

nak kesan macam mana Double personality ni? perhati tingkah laku dia pada masa normal, marah, gembira, sedih, takut. kalau ada psiko fizikal dan mental(dia bagi reaksi bagi setiap satu emosi, dengan cara tingkah laku yang berlainan dan pelik),  ada ler tu. wallahu'alam..

Senyum Kambing : 

tergigit lidah boleh sapu bonjela, tergigit halia, rasa sedap.

.

3 comments

Post a Comment