Post

Bang , jom g jalan jalan

 السلام عليكم
 peace be upon you


Kita nak pegi mana ni?

" tak pergi mana-mana pun~ blogwalking je~ moh join! "

klik tajuk entry ni untuk join segmen ni. tutup kedai pukul 10 malam
GMT +8(kL)

28 comments

Sat Jun 25, 03:12:00 pm GMT+8

dari blog Abg Ben..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

Sat Jun 25, 03:43:00 pm GMT+8

dtg sini jalan2...

jom singgah..

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

followed...

^_^

Sat Jun 25, 04:12:00 pm GMT+8

hye..:)
nadia promote blog anda di sini >>Miss Nadya Promote Blog Part 5

Sat Jun 25, 04:23:00 pm GMT+8

datang jalan jalan sini ..

selamat petang pak cik :)

jom blogwalking ~~

Sat Jun 25, 04:45:00 pm GMT+8

salam, jom jalan2 XD

Sat Jun 25, 05:52:00 pm GMT+8

haaa. singgah.

Sat Jun 25, 06:47:00 pm GMT+8

Bujang jalan sini hehehe

http://metzbujang.blogspot.com/

Sat Jun 25, 06:49:00 pm GMT+8

yaaa .. blogwalking :)

Sat Jun 25, 06:53:00 pm GMT+8

jom jalan2 :)

Sat Jun 25, 06:58:00 pm GMT+8

salam kenal :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH LA BLOG KITE PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

Sat Jun 25, 07:15:00 pm GMT+8

jalan2 kesini ye... (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

Sat Jun 25, 08:53:00 pm GMT+8

Ray singgah sini, ok....

IKUTSUKAHATIAKUJE

Sat Jun 25, 09:21:00 pm GMT+8

jalan jauh sampai sini... thanks datang ke blog~ :)

Sat Jun 25, 09:22:00 pm GMT+8

eh, Frame and Lenses kat bloglist Semanis Hawa kamu tu, blogger dia lelaki... hehehehheheheheh...

Sat Jun 25, 10:01:00 pm GMT+8

aha, dia ada cakap gak dulu, ramai ingat dia perempuan..tapi dia lelaki sebenarnya.. :)

Sat Jun 25, 10:12:00 pm GMT+8

singgah sini....
dari pimpinan abg ben...
=)

Sat Jun 25, 11:32:00 pm GMT+8

rajin pak cik join segmen bro ben.. saya selalu terlewat nak join.. huhuu.. sedih betul bila busy ni T.T

eh.. betul ke frame adn lenses tu lelaki? ingat perempuan.. huhuu~~~



^^

Sun Jun 26, 02:07:00 am GMT+8

bgs ah abg ben ni kan. dia menolong bloggers utk saling kenal mengenali :)

Sun Jun 26, 09:35:00 am GMT+8

rajin betul join ye..hehe

Sun Jun 26, 12:03:00 pm GMT+8

singgah blog cantik ni :)

Sun Jun 26, 01:00:00 pm GMT+8

Singgah dari segmen BA. :)

# macam mana nak handle a self-centered person #

Sun Jun 26, 03:57:00 pm GMT+8

jom jalan-jalan.... :)

Sun Jun 26, 03:57:00 pm GMT+8

jom jalan-jalan.... :)

Sun Jun 26, 04:43:00 pm GMT+8

jejalan kat sini & already follow u.
kalo sudi datang la singgah & follow balik.tapi sudi2 kan la

Sun Jun 26, 08:28:00 pm GMT+8

terjah sini !

Sun Jun 26, 10:35:00 pm GMT+8

nak gi jln2 ajakla dla skali..hehehe..mcm2 la pakcik ben..ade je idea dia yer^^

Mon Jun 27, 02:47:00 pm GMT+8

singgah dari blog abg ben..:)..salam erkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? "

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Tue Jun 28, 02:41:00 pm GMT+8

Suka giveaway atau contest?

Atau berminat mengiklankannya secara percuma??

dapatkan info terkini berkenaannya disini..

http://gift4blogger.blogspot.com/

Post a Comment