Post

SEGMEN HUJUNG MINGGU : AKU SAYANG BLOG INI




Straight to the point~

Sila pilih SATU BLOG (garu kepala jap) :



1) Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG  dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !! 

pertama sekali, intipati yang wajib ada dalam setiap bulan;  tazkirah dengan gaya penulisan ringan ala santai yang sudah memadai sebaik-baik disisi-Nya. selalu 'membawa' readers untuk menginsafi diri disisi-Nya; Blog yang tak kedekut ilmu. Penuh dengan tips khusus untuk berblog, isu semasa, perjalanan hidup yang ada kalanya ada sebut kerang. Banyak segmen. Menguatkan ukhwah antara blogger. Lawak. dah kurang sikit.huhu


 2 ) Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !! 

 oh~ tiada bukti NYATA yang PALING JELAS dalam dunia ni mampu menyaingi ataupun melebihi KEIKHLASAN saya! Ok fine. Saya kagum, tak perlu menunjuk-nunjuk kat blogger tersebut.diam-diam sudah. Dia lagi tau.

 
3)  Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ??

Dari tahun 2009 melalui entri INI (via google)


4)  Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..
  
Seorang blogger punya penulisan santai. Tak kedekut ilmu kalau ditanya(tak semua.haha). mesra blogger, punya 'sense of humor' macam kes ariel dan luna. cess!! Banyak bertazkirah.suka~


5) Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ? 

Tak. diam-diam sudah.haha~


6)  Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..

1) Ada cadangan nak buat forum khas untuk blogger?
2) tempoh masa yang encik ambil nak buat entri
3) komuniti blogger malaysia dah semakin dikenali ramai.ada cadangan nak 'pulihkan' blogger 'sakit mental'?
4) blog encik dah semakin maju. ada cadangan nak buat widget ping entri terbaru dalam komen? bagus juga tu.boleh jadi referral link.
5) bila nak buat vlog blogger 1-malaysia?

p/s: berminat nak turut serta?er.. kik tajuk entri ni.

1 comment

Post a Comment