Post

Ping Site

 السلام عليكم
 peace be upon you

kat bawah ni, antara laman tempat saya selalu ping entri saya.
tujuan berblog kan seiring dengan kehendak berblog. mahukan pembaca. melainkan tujuan anda berblog, tak berharap pembaca datang membaca entri.
hehe.. jika nak diikutkan, masih banyak tempat ping entri dalam list saya. tapi yang saya senaraikan disini khusus untuk pembaca dan pengunjung yang memahami bahasa melayu umumnya..


update 4.4.2011 :

Kategori Web,Forum, WeBlog, dan Blog :

gengblogger
Apesal.com
Innity
iLuvBlog
100Penulis
Sahabat Blogger
Frenzy FM
The-FaceBlog
Selangor Blogger
Ping Yanmie
Story Anda
Undi me


Kategori Facebook ( laman sosial ) :


Sahabat Blogger
Ben Ashaari
Geng Bloggers 
Cik Epal
Blogger Muslim 
Muslim Blogger United 
iLuvBlog
Komuniti 1 Blogger 1 Ummah
Blogwalking widget
Selangor Blogger
Sembang Blog LM
Kami Si Blogger
Blogger Malaysia
Blogger2Blogger 
Blogger Muslim
Kawan Blogger
My Team  Blogger
Diari Sahabat Blogger
blog Ariff
Suffer8zine territory
Faceblog
Blogger Terhebat
Kelab Blogger Tegar 
GengBlog
IPGM Blogger
Blogger melayu
JoeGrimJoe
Komuniti Blogger Malaysia
MomBloggers Planet
Mofasad Blogger
Fan Page Budak Botak
Blogger Tegar Family 
Page Sang Pemimpi Tegar
Komuniti Gila Blog
Malaysian Blogger Links
Komuniti-Blogger
Sultan Muzaffar
Blogger.Malaysian 
Kaki Blogger  
Kelantan Blogger
Blogger Malaya
Geng Blogger ROFL
Blogger Cybergroup
Malaysian Blogger United
I'm Blogger
1000000 Malaysian Blogger
Blogger Tercinta
Kaki Bahan Blogger
Sembang Blogger
Blogger
Bloggerz
Kami Budak Blogger
Port Blogger
MalaysiaBloggers
The Group Blogger
Cute & Top Blogger 
Kongsi Link Blog

Kami Blogger Utara <-- saya tak join. tapi nak share  =)

p/s :

kat FB, jangan sekali-kali post link dalam inbox tanpa kebenaran. menyalahi etika meng-ping entri(?). tak salah sebenarnya..cuma utamakan medium yang sedia ada dulu ya. jangan malas sangat..hehehe..kalau ada blogger yang mengamuk..terserah anda~

.

jika terdapat ralat disini, sila maklumkan di ruangan komen entri ini. TQ

2 comments

Post a Comment